Bookmark and Share

UPDATE 07.11.2013! – Pentru a evita orice discuţie ulterioară, vă rugăm să luaţi în considerare că doar posibilii voluntari, acceptaţi în urma consultării Formularelor de Înscriere, vor fi contactaţi de către reprezentanţii Filialei.

Vă mulţumim!

Depune un CV si o scrisoare de intentie, împreună cu “Formularul de înscriere ca voluntar” la filiala din judetul Prahova – datele de contact ale acesteia se regasesc in pagina Detalii Filiala Prahova a CRR a site-ului nostru.
Dupa ce ai trimis CV-ul si scrisoarea de intentie, este bine sa stabilesti o intalnire in care sa afli detalii despre activitatea de voluntariat.
Liderul de tineret din filiala Prahova sau unul din voluntarii “veterani” iti va explica ce ai de facut si veti discuta despre motivatia ta de a face voluntariat si care sunt asteptarile tale.
Fiecare voluntar de Cruce Rosie participa la cursuri de instruire privind Miscarea si Principiile Fundamentale ale Crucii Rosii si Semilunii Rosii. In functie de abilitatile si preferintele sale, voluntarului nou inscris ii este repartizata o anume activitate pentru care beneficiaza, de asemenea, de instruire. Cursurile sunt gratuite si obligatorii.

Dupa efectuarea primelor cursuri de instruire, te vei putea considera voluntar de Cruce Rosie – unul din marea familie a celor 97 de milioane de voluntari ai Miscarii de Cruce Rosie si Semiluna Rosie din toata lumea – si pregatit sa ajuţi oameni din ţara/ orasul tau.
Ca sa afli mai multe despre oportunitatile dar si responsabilitatile pe care ti le ofera voluntariatul la CRR, citeste
codul de conduita al voluntarului.