Lipăneşti, partea a doua…

Bookmark and Share

Pe data de 20 Decembrie, echipa Crucii Rosii – Filiala Prahova, s-a deplasat din nou la Lipanesti, pentru a distribui pachetele pregatite pentru batranii carora nu li s-au distribuit alimente in prima parte a programului “Alaturi de Batranii Nostri”.

Batranii si apartinatorii acestora i-au primit cu bratele deschise pe voluntarii Crucii Rosii, actiunea si efortul acestora aducandu-le hrana dar, mai ales, caldura si speranta in suflete, facand astfel posibil un Craciun un pic mai fericit pentru cativa din semenii nostri!

 

Aceasta campanie se pare ca a avut rasunet nu doar in randul populatiei ci si in randul autoritatilor, existand din aceste momente posibilitatea deschiderii unei filiale locale a Crucii Rosii in Lipanesti, in acest fel creeindu-se posibilitatea realizarii mai dese si mai exinse a unui astfel de program social dar si a sustinerii si desfasurarii altor proiecte cu impact regional.

Asadar, se poate, si speram ca si celelalte organe ale statului abilitate se vor alatura acestei initiative si, pentru aceasta, va multumim!

Tags: , ,

One comment on “Lipăneşti, partea a doua…

  1. mda..c sa zic…am fost acolo…e tulburator sa vezi cum oamenii plang pentru alimentele p care le daruiesti…intradevar zambetele si multumirile lor iti umplu sufletul de bucurie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

38,786 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>