Let the good times roll!

Bookmark and Share

Putem sa anuntam cu placere ca, incepand din data de 18 Decembrie 2008, site-ul Filialei Prahova a Crucii Rosii Romane va fi oficial lansat “in eter”, in paginile acestuia urmand a se gasi detalii despre activitatile in care sunt implicati voluntarii acestei filiale, partenerii si organizatiile care ne sprijina, precum si orice fel de informatie ce este considerata a fii utila si legata de activitatea Crucii Rosii.

Asteptam, de asemenea, propuneri de parteneriat (sau ceea ce astazi, in “cyber-space”, se numeste link exchange), cei doritori si interesati sa promoveze Crucea Rosie Romana si Filiala Prahova urmand a aparea in sectiunea dedicata lor.

Ne rezervam dreptul de a refuza parteneriatul site-urilor si organizatiilor care vin in contradictie cu principiile si statutul Crucii Rosii Romane si Internationale.

Detalii despre parteneriat gasiti in pagina “Contact“.

De ce am ales data de 18 Decembrie?

Ei bine, in acea data, incepand cu orele 10:30, Crucea Rosie Romana – Filiala Prahova, va dona familiilor nevoiase si batranilor alimente stranse din fondurile rezultate in urma teledonului din 22 septembrie 2007, pentru proiectul “Alaturi de batranii nostri”, suma stransa fiind in total de 3000 de euro.Suma totala rezultata in urma teledonului a fost donata Crucii Rosii Romane si din aceasta suma cei 3000 de euro au fost donati Filialei Prahova pentru proiectul mai sus mentionat.  Acest eveniment va fi acoperit de media locala si, speram noi, de site-urile partenere.

Va multumim!

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

38,786 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>